Romānă |  

Mantra noastra: calitatea si flexibilitatea este punctul nostru forte !

Mantra noastra: calitatea si flexibilitatea este punctul nostru forte !

De unde venim:

VCF Company SRL este o societate romana cu capital italian, activa din 2003 condusa si gestionata de italieni activi in confectiile textile din tot deauna, cu experiente de management in societati italiene si externe la un nivel international.

Ce suntem:

Activitatea noastra principala se concentreaza asupra productivitatii, spre terti, producem lenjerii de pat, pijamale-kimonouri. Momentan lucram cu firmele: Caleffi, Mirabello, Zucchi-Bassetti, Carrara, Gruppo Zambaiti, BabyMa, Dalg Maison. Dispunem de un laborator nou si modern cu o suprafata de 1400 mp situat in Romania, judetul Mures, localitatea Targu-Mures, cu standarde calitative italiene. Firma dispune momentan de un grup de 60 de persoane, 2 mese pentru croit si 60 de masini de cusut.

Puterea noastra:

Suntem autonomi in toate pasajele productiei, in domeniul confectiei, putem taia, confectiona si de a broda, multumita colaborarii cu firmele specializate si avand suportul de la consultanti tehnici italieni experimentati in domeniu.
In momentul de fata capacitatea noastra productiva lunara este de 16.000 lenjerii de pat si 5000 de pijamale-kimonouri.
Masiinile de cusut particulare si personalul format pentru a produce produse de calitate ne permite sa confectionam doar articole cu o valoare certa si sa tratam materiale ca de exemplu materialele jaquard, raso, saten, tinta in filo si putem produce loturi mai micute cu cereri specifice de confectionare si ambalare.

Avantaje:

  • Producem in Romania, tara membra a Uniunii Europene cu costuri si preturi avantajoase,cu standarde calitative si tehnici italienesti.
  • Legaturi directe aeriene cu aeroportul din Targu Mures (circa 1 ora si 30 de minute durata zborului cu principalele aeroporturi italiene la preturi low-cost)
  • Transporturile productiei sunt rapide si foarte dese chiar si in grupaj cu furgoane mici pentru a importa si exporta chiar si in 24 de ore.

VCF COMPANY SRL
Luigi Valenti

Ultimele Noutăţi

Noul site al VCF Company

AM lansat noul site VCF Company!
18 Sep 2011 | mai mult
 
 
Categorii Produse
 
VCF Company
 
Galerie Imagini
 
 
 
NOUTĂŢI · DESPRE NOI · ORGANIZATIA · PRODUCTIE · PRODUSE · GALERIE · CLIENTI SI PARTENERI · CONTACT   HostVision
© 2019 vcf company. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.
HostVision ABC Domenii CityMaps